VM I F18 KATAMARANER

Mandag, 10 juli, 2017 - 05:00

Fra den 10. - 15. juli vil der blive afholdt VM i bådtypen F18 ved Vallensbæk Strand. Når tiden nærmer sig, vil en mindre del af parkeringsområdet ved stranden blive spærret af, da der ankommer mange deltagere og deres både i ugen op til konkurrencen.

Parkeringspladsen deles op i tre områder

Tættest på stranden kan sejlerne parkere mobilehomes og campingvogne. I midten af parkeringspladsen bliver der plads til almindelige besøgende til Strandparken og havnen. Og i den nordlige ende af parkeringspladsen bliver der et område reserveret til deltagernes biler.

Nedenfor kan du se en skitse over parkeringsområdet.

Der bliver spærret af på en del af stranden

På stranden bliver området tættest på havnen markeret med minestrimmel. Det markerede område er forbeholdt de mange både. Det er også her fra, at starten til sejladserne foregår.

Der vil selvfølgelig stadig være plads til strandgæster på strandområdet ved siden af, hvor TrygFondens livreddere også i år holder vågent øje med de badendes sikkerhed. I vandet bliver sejlområdet markeret med bøjer. Badende gæster bør ikke bevæge sig ind i sejlområdet, da katamaranerne har en fart på op til 40 km/t når de kommer tilbage mod land om eftermiddagen.

Nedenfor kan du se en skitse over det afspærrede område.

Ekstra toiletter og skraldespande

Der opsættes selvfølgelig både ekstra toiletter og skraldespande, så det bliver rart at opholde sig og færdes i området.