Find vej til Strandparken

Med tog eller bus
Det tager ét kvarter at nå med S-tog fra Hovedbanegården til Strandparken. Der ligger fire stationer, hvor du kan stå af i rimelig afstand fra stranden. Og husk, at du kan tage cyklen med i toget, så du kan cykle det sidste stykke fra stationen til stranden. Du kan også tage bussen det sidste stykke. Busserne holder på Gl. Køge Landevej. Vil du køres lige til klitten, kan du tage bussen fra Ishøj Station.

Find S-togstider her

Find bustider her

Tjek rejseplanen

Med bil eller motorcykel
Det er let at komme til stranden i bil – og der er parkeringspladser nok, mere end 2000! Strandparken ligger tæt ved motorvejsnettet. Så hvor du end bor i hovedstadsområdet, kan du smutte ud til parken og nyde nogle timer langs vandet.

15 km fra københavn
Strandparken ligger kun 15 km fra Rådhuspladsen. Det er de færreste storbyer, der kan prale af at have et stort friluftsområde med strand og klit så tæt på.

På cykel eller til fods
Der er gode cykelstier over det hele. Tre af Danmarks nationale cykelstiruter går gennem Strandparken. Turen på cykel bliver en særlig smuk og spændende oplevelse, hvis du slår nogle slag ud og ind mellem de mange søer undervejs. Ved broerne kommer du tæt på det brogede liv af ænder og andre vandfugle. For fodfolket er der en masse stier i parken, men du kan jo også vælge at gå dine egne veje.