Faciliteter

Download læsbart kort af faciliteter i Strandparken her.

Kiosker
Strandparken ejer fire kiosker, som er bortforpagtet. Kioskerne findes ved Lynghuse, Skovhuse, Tanghuse og Gyvelhuse. Kioskerne holder som regel åbent hver dag i skolernes sommerferie mellem kl. 10 og kl. 17. Herudover står det forpagteren frit for at holde åbent på øvrige tidspunkter. I kioskerne må der forhandles almindelige kioskvarer som f.eks. is, chokolade, pølser, læskedrikke samt vin og øl i almindelig pilsnerstyrke.

Caféer og Restauranter
I de fire havne i Strandparken findes der caféer og restauranter. Her er det muligt at få både mad og drikke og samtidig nyde udsigten udover vandet og se på aktiviteterne i havnen.

Vallensbæk Havn
Restaurant Krabben og Havnekiosken.
Besøg deres website her.

Brøndby Strand
Restaurant Albatrossen og grillkiosken Havkatten.
Besøg deres website her.

Ishøj Havn
Kabyssen og Hummeren.
Besøg deres website her.

Greve Marina
På øen Hejren findes Restaurant Fregatten og Hejrens Ishus, og på øen Mågen findes Café Mågen.
Besøg deres website her.

Toiletter
I Strandparken findes der toiletbygninger 11 forskellige steder. Bygningerne er placeret således, at der på de mest besøgte steder kun er ca. 300 m til nærmeste toilet, hvis man opholder sig på stranden. Toiletterne er indrettet i særlige bygninger, adskilt i dame- og herretoiletter. På fem lokaliteter findes tillige handicaptoiletter. Toiletter har åbent hele døgnet i perioden primo maj til medio oktober. Toiletterne rengøres dagligt. Du finder toiletbygningerne på disse lokaliteter: Sælhuset, Klithuset, Lynghuse (H), Pilehuset, Skovhuse (H), Stenhuse, Tanghuse (H), Grønnehuset, Gyvelhuse (H), Hyldehuset og Holmehuset (H). (H) betyder, at her findes også handicaptoiletter. Desuden findes der toiletbygninger på alle de 4 havne i Strandparken.

Brusere på stranden
I Strandparken er der opsat brusere ved stranden i Brøndby, Ishøj, ved Vallensbæk og i Hundige. Målet med bruserne er dels at give badegæsterne mulighed for at blive skyllet, men også at undgå at for mange skyller sand af benene på toiletterne. Bruserne tages ned til efteråret og opsættes igen til følgende sommer.

Parkering
Det er nemt at have bilen med til stranden. Ved alle strandene er der store parkeringspladser med plads til mange biler. Det er gratis at holde på parkeringspladserne, og der er ingen tidsbegrænsning.