Aktiviteter

Stranden byder på meget mere end sol og vand. Der er rig mulighed for at lege og motionere i området, hvad enten det er beachvolley, en cykel- eller løbetur i området, så er der rige muligheder for det, og udenfor badesæsonen kan en ridetur i vandkanten også lokke. Læs mere herunder.

Beachvolley
Strandparken giver også mulighed for en beachvolley kamp. Om sommeren er der opsat et beachvolleynet ved Vallensbæk Strand og ved Ishøj Strand.

Nettet benyttes flittigt, og vi har helt undgået hærværk. Nettet nedtages hvert år omkring 1. september og opsættes igen den kommende sommer.

Løb
Området er fantastisk til en løbetur. De lukkede stisystemer giver mulighed for at vælge sin helt egen rute – lang eller kortere. Og der er meget at se på undervejs, både natur og dyrelivet giver masser af inspiration på turen.

Vil du gerne løbe sammen med andre, så løber Greve Trim både forår og efterår i området. Starten går fra Hundige Strand, Klithuset. Læs mere hos Greve Trim

Cykling
Oplev Strandparken på cykel. Der er gode cykelstier over det hele. Turen på cykel bliver en særlig smuk og spændende oplevelse, hvis du slår nogle slag ud og ind mellem de mange søer undervejs. Ved broerne kommer du tæt på det brogede liv af ænder og andre vandfugle. Men husk at holde dig på cykelstierne. Der må ikke cykles udenfor de afmærkede stier.

Tre af Danmarks nationale cykelstiruter går gennem Strandparken.

Ridning
Om sommeren dvs. i perioden fra den 1. maj til den 31. august må man ikke ride på stranden.

Men hele efteråret, vinteren og det tidlige forår er der mulighed for at ride en tur i strandkanten. Du må ride i strandkanten fra den 1. september til den 30. april.

Der er ingen ridestier i Strandparken, og der må ikke rides på cykel- og gangstierne i Strandparken. For at komme til stranden med heste kan man trække hesten i kanten af stierne ned til stranden.