Sommerforsøg: Streetfood ved Tanghuse i Strandparken

02-07-2019

Strandparken vil som forsøg i 2019 give mulighed for mobilt gadesalg/foodtrucks i perioden juli – oktober 2019 i området foran Tanghuse, Vallensbæk.

Ifølge Vallensbæk Kommunes borgmester, Henrik Rasmussen, er det et glædeligt tiltag for Strandparkens brugere og de erhvervsdrivende. Borgmesteren udtaler:

”Strandparken er en perle, som beboerne langs sydkysten er stolte over og flittige brugere af. Vi vil gerne have endnu flere til at bruge Strandparken, og forsøget med mobilt gadesalg skal bidrage med liv og aktivitet. Samtidig med at forsøget forhåbentlig lokker endnu flere gæster til og styrker kendskabet til området, støtter vi også de mindre erhvervsdrivende og deres mulighed for at drive forretning. Jeg glæder mig selv til at lægge vejen forbi Tanghuse næste gang, jeg er i Strandparken.”

Området ved Tanghuse huser også kano- og kajakklubben, sejlklubben og det nye, populære Stand Up Paddle, (SUP), og området er mål for udviklingsplaner, der skal binde havn, strand og by bedre sammen.

Praktisk
1-3 private erhvervsdrivende kan hver dag i tidsrummet kl. 8.00 til 22.00 opstille deres mobile salgsvogn /madbod /foodtruck og sælge mad, drikkevarer, is, pandekager, sandwich, snacks, kaffe m.m. i området foran Tanghuse.

Mobilt gadesalg finder sted efter ”først til mølle” princippet med opstilling af højst 3 salgsvogne pr. dag indenfor det afmærkede område – se kort nedenfor. Vi opfordrer alle til at følge de generelle vilkår.

Der er installeret 3 strømstik til fri afbenyttelse – se placering på kort nedenfor.

Det kræver en forudgående registrering hos Strandparken, før der kan stilles op. Der skal registreres kontaktoplysninger for sælger/salgsenheden. Registreringen gælder for hele forsøgsperioden.

Ved registreringen udleveres generelle vilkår, som skal overholdes, og nøgle til bom udleveres i administrationen.

Registrering skal ske pr mail på strandparken@ishoj.dk eller ved fremmøde i administrationen imellem kl. 9.00-16.00 på alle hverdage på adressen Baldersbækvej 6, 2630 Ishøj.

Her kan du se det område, hvor mobilt gadesalg er tilladt.

Her kan du læse de generelle vilkår for mobile salgsenheder i Strandparken

Følg os #strandparken på Instagram og Facebook