Offentligt udbud. Enestående mulighed for forpagtning af strandcafé beliggende ved Gyvelhuse i Brøndby Strand, Køge Bugt Strandpark.

17-07-2019

Strandcaféen ved Gyvelhuse ligger i et unikt kystlandskab i Brøndby Strand, hvor et utal af rekreative muligheder og en storslået natur udfolder sig. Strandcaféen er karakteriseret ved en stor glasfacade, som kan åbnes ud til en nybygget træ terrasse med plads til loungeområde og udendørsservering, hvorfra den betagende udsigt til kunstudstillingen Heerup Stenene og Maglebæk sø kan nydes. Indvendigt er der mulighed for at skabe hyggelige kroge og unikke indretninger, hvor gæsterne kan bydes på et lækkert måltid mad, en lokal hjemmebrygget øl og kreative arrangementer – eller hvad hjertet nu måtte begære.

Har du et ønske om at skabe en café med tæt forbindelse til natur, strand og friluftsliv, danner Strandcaféen med sin idylliske placering midt i kystlandskabet de helt perfekte rammer herfor.

Praktisk
Strandparken I/S søger forpagter til strandcaféen ved Gyvelhuse i Brøndby Strand i perioden fra 1. november 2019 til 1. oktober 2026 med mulighed for forlængelse.

Strandcaféen fremstår som et nyrenoveret dobbelthus på ca. 66 kvm. og et depotrum på 16 kvm. med klargjorte installationer, et grovkøkken med stålbordplade og vask, et toilet og et mindre lagerrum. Forpagter er forpligtet til selv at indkøbe og opsætte inventar. Efter nærmere aftale kan nuværende forpagters koncept, hårde hvidevarer og møblement overtages.

Det ønskes at forpagter udvikler et forretningskoncept der byder på nytænkende mad og drikke, samt diverse aktiviteter og arrangementer som understøtter friluftsliv og den samlede vision for Strandparken.

Konceptet skal være tidssvarende og kunne tiltrække flere brugere til Strandparken året rundt. Forpagter er som minimum forpligtet til at holde Strandcaféen åben i skoleferien samt øvrige weekender i juni og august i tidsrummet 11.00 – 17.00.

Forpagter skal stille med en sikkerhedsstillelse på 48.000 kr. til Strandparken I/S. Enten kontant eller i form af en bankgaranti. Den månedlige husleje udgør 4.000 kr. med tillæg af moms, der betales forud hver den 1. i måneden.

I udvælgelsesprocessen lægger Strandparken I/S vægt på et nytænkende forretnings koncept som understøtter den samlede vision for Strandparken. Strandparken I/S kan frit vælge mellem de indkomne tilbud, og forbeholder sig retten til at afvise alle indkomne tilbud.

Skriftligt tilbud om forpagtning – mærket ” Strandcafé Gyvelhuse” – skal indeholde redegørelse for forretningsplan med tilhørende beskrivelse, der redegør for budget og dato for forventet start. Det skriftlige tilbud skal være Strandparken i hænde senest den 1. september kl. 12:00, fremsendt til Strandparken I/S, administrationen, Baldersbækvej 6, 2635 Ishøj eller til indam@ishoj.dk.

Besigtigelse af Strandcaféen kan kun ske efter nærmere aftale med Strandparken I/S i ugerne 34 og 35 på adressen: Svingelstien 30, 2660 Brøndby Strand.

Forpagtningen udbydes iht. Bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011 om offentligt udbud.

previous arrow
next arrow
Slider

Følg os #strandparken på Instagram og Facebook