Borgermøde 2021

DU ER NU KLIKKET IND PÅ ÅRETS BORGERMØDE

Strandparken har siden 2012 holdt årlige tilbagevendende borgermøder. Grundet situationen med COVID-19 restriktioner og forsamlingsforbud vil Strandparkens borgermøde i 2021 foregå her via Strandparkens hjemmeside og Facebook.

Lige her kan I hen over sommeren følge med i Strandparkens arbejde og visioner via korte film og billeder.

Send dine input til Strandparken på borgermoede@ishoj.dk inden 29. august 2021

 

Film fra Strandparken

Som en del af det digitale borgermøde 2021 vil vi løbende lægge film op om vores nyeste naturplejeinitiativer og de forbedringer vi har foretaget af de eksisterende strandfaciliteter.

Den tredje og sidste film i denne omgang viser hvordan Strandparken plejer de lysåbne arealer ved hjælp af græssende dyr og maskiner.

 

Så er vi ude med film nummer 2, som handler om Strandparkens naturpleje i forbindelse med de invasive arter – rynket rose og havtorn

 

Den første film handler om Strandparkens faciliteter og kan ses her

Filmen er produceret af Eva Rastén

Vigtige input

Vi håber, at I har lyst til at se de små film og følge med i udviklingen. Samtidig håber vi, at filmene kan være med til at give et bedre indblik i, hvad vi går og laver i Strandparken.

Det vil glæde os at høre, hvilke tanker og forestillinger I gør jer om Strandparken. Mange af de aktiviteter, vi har gennemført i de seneste år, er affødt af idéer, der er fremkommet på tidligere borgermøder i Strandparken og derfor er jeres input vigtige for os.

Send dine input til borgermoede@ishoj.dk

 

Følg os #strandparken på Instagram og Facebook